Toiminnastamme

Nobody’s dog Suomi-Serbia ry on tammikuussa 2012 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on turvata serbialaisten kodittomien koirien elämä tukemalla paikallisten koiratarhojen toimintaa, auttamalla koiria tarhalla ja adoptoimalla tarhojen koiria mahdollisuuksien mukaan Suomeen.

Nobody’s dog pyrkii vaikuttamaan koirien elinolosuhteisiin ja oikeuksiin Serbiassa. Yhdistys tukee taloudellisesti tarhan toimintaa sekä korvaa Suomeen adoptoitujen koirien kaupallisen tuonnin kuluja. Ensisijaisesti autamme Becejn , Djurdjevon ja Subotican koiratarhoilla, joista kaikilla koirien avuntarve on yhtä suuri. Olemme aloittamassa uusien tarhojen kanssa yhteistyötä projektipohjaisesti.

Käytännössä matkustamme yhdistyksen edustajina omakustanteisesti tarhalle 2-3 kuukauden välein. Tuemme yhdistyksenä tarhalla esimerkiksi sterilointeja, sairaiden ja laiminlyötyjen koirien eläinlääkinnällisiä kuluja, lääkintää ja eläinlääkärin hoitoa, ruokakuluja, sisä- ja ulkoloishäätöjä, rokotuksia ja aitausten rakentamista sekä koirien suojien ja talojen rakentamista, ja pyrimme muutoinkin vaikuttamaan koirien laadukkaampaan huolenpitoon sekä parantamaan niiden elinolosuhteita.

Suomessa, koirien adoptoinnin lisäksi, auttaa pienimuotoinen hoitokoiratoiminta monia koiria löytämään lopullisen adoptioperheensä. Yhdistys rahoittaa toimintaansa mm. tavaralahjoituksilla, tukijäsenmaksuilla sekä kirpputori- ja muilla tapahtumatuotoilla.