Lahjoita keräyksiimme! Tukesi on elintärkeää

 

Rahankeräystilimme on FI75 5780 0720 4437 74

Rahankeräyslupa on myönnetty Nobody´s Dog rylle lupanumerolla RA/2019/855  ja on voimassa 11.10-2019-23.2.2021 koko maassa Ahvenanamaata lukuunottamatta.

Viitenumerot:

12344 – yleislahjoitus

12373 – kotihoitokoirien tuontikulujen tukeminen

12409 – eläinlääkärikulut ja lääkintä

12467 – kummikoirat

12438 – ruokakeräys

10058 – Sterilointi

12496 – Koirankoppi+lämmike (n. 30eurolla saamme rakennettua yhden kopin, 1 heinäpaali maksaa paikallisesti ostettuna 1euron)

12645 – Eettiset lahjakortit

YLEISLAHJOITUKSELLA katamme kaikki kulut joihin tarhalla ja rescue-toiminnassa joutuu varautumaan lyhyelläkin varoitusajalla.

TUONTIKULUJEN TUKEMINEN KOTIHOITOKOIRILLE Serbia on Eu:n ulkopuolinen maa ja siksi kustannukset maahantuontiin ovat moninkertaisesti korkeammat kuin Eu: n sisällä toimivien yhdistysten vastaavat kulut.Tarvitsemme tukeanne hädänalaisten koirien pelastamiseen kotihoitoon Suomeen.

STERILOINTIKAMPANJA  on yksi tärkeimmistä keräyksistämme Serbian kodittomien koirien auttamiseksi- yhdelläkin steriloinnilla tuet tuhansien koirien syntymättömyyttä, laiminlyöntiä ja tarpeetonta, kivuliasta kuolemaa jota tapahtuu joka päivä ympäri Serbiaa. Yhden  nartun sterilointi maksaa vain 35 euroa!

ELÄINLÄÄKÄRIN KULUT JA LÄÄKINTÄ Joskus tarhalle päätyvät koirat ovat pelastettu aivan hirvittävistä elinolosuhteista jossa niitä on pahoinpidelty fyysisesti niin pahoin että eläinlääkärin pikainen apu on ehdoton elämän pelastamiseksi; myös sairaita koiria tulee usein. Pennut, joita hyljätään tarhalle kasoittain ovat matoisia ja heikkoja, ja tarvitsevat välillä erityishoitoa selvitäkseen aikuisia heikommalla vastustuskyvyllään. Ulko- ja sisäloishäädöt, lääkintä ja steriloinnit ovat kaikki tarhalla säännöllisesti tapahtuvia eläinlääkinnällisiä kustannuksia.

RUOKAKERÄYS Tarhoilla koirat syövät pääasiallisesti ”jämäjauhelihaa” paikallisilta teurastamoilta ja kuivanappulaa. Sen lisäksi ruokaa ”jatketaan” valkoisella ranskanleivällä, jota saadaan leipomoista kuivuneina, ylijääneinä koppuroina jotka vedellä turvotetaan pehmeäksi soosiksi. Talviaikaan koirat syövät kaksinkertaisesti kesään verrattuna ulkotarhaolosuhteissa selvitäkseen. Koirat syövät talvella nappulaa noin 50 kiloa päivässä 180koiran tarhalla ja tarvitsevat tukeasi selvitäkseen talvesta.

KUMMIKOIRAT Monet koirat tarvitsevat erityistä tukea selvitäkseen. Osa kummikoirista etsii kotia, toiset elävät tarhalla koko elämänsä. Monet tarvitsevat lisätukea eläinlääkärinkustannuksiin. Pennut tarvitsevat erityistukea ruokaan, emonmaidonkorvikkeeseen ja lääkinnällisiin kustannuksiin.

Kiitos teille , olemme riippuvaisia tuestanne!