Kotihoitopaikaksi kotia etsivälle koiralle?

IMG_4880

Olisiko sinulla resursseja ja taitoa auttaa kotihoitokoiraa ja asut noin sadan kilometrin säteellä pääkaupunkiseudusta?

Tuontikustannukset koirille Serbiasta ovat korkeat ja yhdistyksemme tähtää pääosin suoriin adoptointeihin. Välillä kumminkin pystymme ottamaan Suomeen kotihoitoon pysyvää kotia etsimään joitain onnekkaita yksilöitä – kyseiset koirat ovat sopeutuneet koiratarhaelämään ja tarvitsevat kuntoutusta ja kärsivällistä harjoitusta kotikoiraksi oppimisen tiellä. Etsimme kotihoitajiksi koirakokemusta omaavia ihmisiä joka ei sääli koiraa ja pystyy satsaamaan kuntoutukseen, riittävään liikuntaan ja perustottelevaisuuteen, jotta koirista tulee adoptiokelpoisia ja ne voivat elää onnellisina lopun elämäänsä Suomessa.

Koirat jotka tulevat kotihoitoon eivät ole kotihoitopaikan valittavissa vaan ne valikoituvat kotihoitopaikkoihin, jotka tarjoavat sopivimmat puitteet kullekin kyseiselle yksilölle luonteen, aktiivisuuden ja muiden ominaisuuksien perusteella.

Jos sinulla on mahdollisuutta auttaa näitä upeita koiria kotihoitopaikaksi ryhtymällä, tulemme mielellämme kotikäynnille tutustumaan sinuun ja perheeseesi jotta tiedämme millainen mahdollinen kotihoitokoira sinun puitteisiisi sopii – otathan yhteyttä meihin sähköpostitse [email protected] kautta!