12.6.2017

Etsimme luotettavia kotihoitajia!

Olisiko sinulla resursseja ja taitoa auttaa kotihoitokoiraa ja asut noin sadan kilometrin säteellä pääkaupunkiseudusta?

Serbian kunnalliset tarhat ovat kurjia koirien keräyspisteitä, joissa koirat joutuvat taistelemaan elintilastaan, ruuasta ja elossa pysymisestä ja apua niille saadaan hyvin vähän. Suurin osa koirista jotka joutuvat tarhoille, eivät pääse niiltä elävänä pois. Nämä ihanat koirat ansaitsevat parempaa ja pyydämmekin tukeanne näille koirille.

Tuontikustannukset koirille Serbiasta ovat korkeat ja yhdistyksemme tähtää pääosin suoriin adoptointeihin. Välillä kumminkin pystymme ottamaan Suomeen kotihoitoon pysyvää kotia etsimään joitain onnekkaita yksilöitä – kyseiset koirat ovat sopeutuneet koiratarhaelämään ja tarvitsevat kuntoutusta ja kärsivällistä harjoitusta kotikoiraksi oppimisen tiellä. Etsimme kotihoitajiksi koirakokemusta omaavia ihmisiä jotka reippaalla mielellä panostavat kuntoutukseen, riittävään liikuntaan ja perustottelevaisuuteen, jotta koirista tulee kotikoiraetiketin osaavia yksilöitä, ja ne voivat elää onnellisina lopun elämäänsä Suomessa.

Koirat jotka tulevat kotihoitoon eivät ole kotihoitopaikan valittavissa vaan ne valikoituvat kotihoitopaikkoihin, jotka tarjoavat sopivimmat puitteet kullekin kyseiselle yksilölle luonteen, aktiivisuuden ja muiden ominaisuuksien perusteella.

Jos sinulla on mahdollisuutta auttaa näitä upeita koiria kotihoitopaikaksi ryhtymällä, tulemme mielellämme kotikäynnille tutustumaan sinuun ja perheeseesi, jotta tiedämme millainen mahdollinen kotihoitokoira sinun puitteisiisi sopii – otathan yhteyttä meihin sähköpostitse [email protected] kautta ja kerrot itsestäsi lisää!