Zuta on adoptoitunut kotihoidon kautta

Unknown breed

 

      

Zuta on iloinen ja reipas narttu ja niin ulkonäöltään kuin luonteeltaan hyvin ”labbismainen”. Zuta touhottaa iloisesti mukana kaikessa ja on erittäin hellyydenkipeä ja aktiivinen. Zuta on ollut nyt noin kaksi viikkoa kotihoidossa Helsingissä (saapui 12.09) ja on sopeutunut erinomaisesti kerrostaloelämään ja toisen koiran kaveriksi. Kotihoitajan mukaan Zuta tulee kaikkien koirien kanssa erittäin hyvin toimeen, mutta saattaa helposti jyrätä pienimmät koirat alleen. Ihmisiä rakastaa myös, tosin jotkut tuntemattomat miehet saattavat aluksi jännittää. Zuta on syntynyt arviolta 1.2.2014 ja painaa tällä hetkellä reilut 18kg. Zuta oppii todella nopeasti ja sopisikin hyvin harrastamiseen. Energian purkamisen kannalta olisi myös hyvä keksiä jotain tekemistä Zutalle. Perhekoiraksi Zuta soveltyy hyvin.

Zuta on on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet voivat sovitusti tulla tapaamaan Zutaa kotihoitopaikkaansa, yhteydenotot pyydämme sähköpostiin [email protected]