Uska, adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

 

Uska oli tarhalla kovin hilpeä ja hassutteleva tyttö, joka on Suomeen tultuaan (10.5) ollut hieman varautunut, tosin kotihoitokodin naiselle hyvin kiltti ja sopuisa, täysin ongelmaton hoidettava joka heiluttaa iloisesti häntää ja haluaa miellyttää ihmistään.
Uska etsii kotia jossa se saa rauhallisen koirakaverin tai on ainoa koira. Uska on nauttinut kotihoitopaikassaan pitkistä lenkeistä kodin isokokoisen uroksen kanssa, mutta myös mm. narttumaisesti ominut siltä luita. Uska etsii kotia aikuisperheessä seurakoirana jonka kanssa käydään pitkillä rauhallisilla lenkeillä ja jossa on aiempaa koirakokemusta.
Uskan arvioitu syntymäaika on 2014, ja se on noin 15 kiloinen, keskikokoinen ja keskienerginen narttu jossa on rotuna mm. heeleriä, labbista.

Kotihoidosta kerrottua 9.6: Uska oli ensimmäiset pari viikkoa hyvin jännittynyt ja arka, mutta on alkanut nyt puhjeta kukkaan. Uudet ihmiset vielä pelottavat, mutta muuten arki rullaa mitä mainioimmin. Uska on erittäin helppo ja kiltti koira ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet jne. täysin ongelmitta. Uska on tavannut paljon vieraita koiria, kulkenut julkisissa liikennevälineissä ja autossa, ollut mukana erilaisilla kyläilyreissuilla, ollut ongelmitta yksin työpäiviä kotona jne. Kaiken Uska hoitaa kun vanha tekijä ja ei tee itsestään missään numeroa. Uska on aivan äärimmäisen kiltti ja nöyrä luonne eikä hauku tai pörise turhia. Lenkkeilyä tämä tyttö rakastaa yli kaiken ja välillä ulkona tuleekin kunnon ilohepuleita.

Kotihoidon kuulumisia 14.7: Uska on reipastunut hurjasti ja uudet ihmiset eivät ole enää niin pelottavia. Lapsien luokse Uska menee jo itse mielellään. Heinäkuun alussa käytiin eläinlääkärissä päivittämässä rokotuksia ja eläinlääkäri arvioi että Uska voi olla jopa alle 4-vuotias. Tämä tyttö on aivan timantti luonteeltaan ja halihetket Uskan kanssa ovatkin joka päivän kohokohta.

Yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

Uska on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, sirutettu, rokotettu, tautitestattu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Uskan videoita löytyy Facebookista: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2264768676887709&type=3