Tundra- kotihoidossa Nokialla!

Unknown breed

 

dav

Tundra asui Becejn kunnallisella tarhalla yli kaksi vuotta ja rupesi taantumaan fyysisesti kovin huonoon kuntoon elämänhalun hiipuessa ja sen laitostuessa. Se pääsi onneksi Monican eläinsuojelukeskukseen toipumaan ja voi nyt todella mainiosti ja on oma energinen, iloinen itsensä.

Tundra on noin neljä vuotias sosiaalinen ja älykäs puli/ puli-mix narttu, joka etsii aktiivista kotia jossa koira saa pitkiä lenkkejä ja sen kanssa mieluusti harrastetaan ihan vaikkapa tottista/muuta yhteisaktiviteettia kotosalla -tai vaikkapa seurassa jos oikein innostutaan-
Tundra on koira-ja ihmissosiaalinen luonne . Ei suositella suht. korkean energiatasonsa takia ensimmäistä koiraansa etsivään perheeseen.
Tundra on korkea-keskienerginen ja pienehkö-keskikokoinen (15 kiloa)
Tundran turkki kasvaa pitkäksi kiharaksi pörröpalloksi joka tarvitsee säännöllistä trimmausta, karvaa siitä ei muuten lähde. 

Kotihoitopaikka kertoo Tundrasta: Tundra on äärettömän sosiaalinen, melkein kuka vaan ja mikä vaan käy niin kaveri on menossa häntä viuhuen vastaan. Tundrasta saisi hyvän harrastekoiran, hakee kontaktia ihmiseltä oma alotteisesti ja keskittyy hyvin jotain pyydettäessä. Tundra on todella pehmeä luonteinen. Äärettömän leikkisä neiti jota vähän harmittaa kun ei ihan kaikki halua leikkiä vaikka kuinka pyytäisi mukaan. 


Tundran adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

Tundra on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, tautitestattu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

More Photos