Koko – adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

Koko on pienehkö, pehmeäluonteinen herttainen nuori tyttö, joka etsii kotia jossa huomioidaan sen lievä invaliditeetti- toisesta etujalasta puuttuu kahdesta varpaasta kynsi ja osa varvasta, joka välillä vaikuttaa sen liikkumiseen (keventää etujalkaa).
Siksi se soveltuisikin parhaiten seurakoiraksi mieluiten kotiin jossa sille olisi oma pieni (tai iso) piha- Koko nauttii pienistä lenkeistä sekä yhteispuuhailuista- esim piilotusleikeistä , aivojumppatehtävistä ja muista sosiaalisista yhteistoiminnoista.
Kokon jalka kuvattiin uudelleen sen tultua Suomeen kotihoitoon jossa nähtiin että tassun sisällä oli vielä vanhasta traumasta jääneitä luun sirpaleita. Kokon tassu operoitiin, irtonaiset sirut poistettiin ja katkenneiden varpaiden luiden reunat hiottiin jotta niiden terävät reunat eivät aiheuta Kokolle kipua jatkossa.
Koko on reipastunut kotihoidossa ja se on kovin elämäniloinen ja onnellinen tyttönen.

Kokon arvioitu syntymäaika on 1.8.2018 ja sillä on painoa noin 15 kiloa.
Koko on sosiaalinen niin ihmisten kuin koirienkin kanssa. Ei pienilapsiseen perheeseen.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

Yhteydenotossa kerrothan meille itsestäsi, mahdollisesta koirakokemuksestasi, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koirakaveri!

Lisää tietoa ja kuvia Facebookissa Nobody’s Dog – Serbian kodittomat koirat ry, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2566790870018820&type=3

Koko on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, tautitestattu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.