Tobalo – adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

Arvokas vanhempi herra Topalo on asunut jo useamman vuoden kunnallisella tarhalla ja vihdoin sen paperit ovat valmiit jotta se voi tulla etsimään loppuelämän kotia Suomesta!
Topalo on aivan mahtava luonteinen, hieman pilke silmäkulmassa elävä noin kahdeksan vuotias uros, joka vaikka on jo vanhempi ja rauhoittunut, ei suinkaan ole mikään eläkeläinen, vaan elämäniloinen ystävä josta saa hyvän seurakoiran rauhallisille lenkeille ja kainalokaveriksi iltaisin vaikka telkkarin katseluun.
Topalo on sosiaalinen ja kiltti niin ihmisille kuin koirillekin, mutta sillä on myös oma tahtotila joka varmasti tulee esille sen kotiutuessa Suomeen, joten ihan ensimmäiseksi koiraksi emme Topaloa suosittele; emmekä pienilapsiseen perheeseen, koska Topalo ansaitsee tässä vaiheessa elämäntaivalta jo hieman enemmän omaa rauhaa.
Topalo painaa noin 18 kiloa(ja pieni dieetti onkin tarpeellinen koska on hieman pulleassa kunnossa, ideaali paino on noin 15 kiloa) ja on matala-keskienerginen.
Topalon pörröinen turkki vaatii säännöllistä lyhentämistä ja vähänkin pidempänä harjaamista.

Topalo on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, sisä- ja ulkoloishäädetty, kastoroitu, tautitestattu ja merkitty Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin- Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koira kaveri!

Lisätietoa, kuvia ja videoita löytyy Facebookista, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2425825124115396&type=3