Tessa on adoptoitunut kotihoidon kautta

Unknown breed

            

Kaunis, kiltti ja hyvänluonteinen Tessa on laumanvartija-mix, ja sen arvioitu syntymäaika on 17.10.2016.
Isokokoinen Tessa (noin 45 kiloa) etsii kotia ensisijaisesti kaupunkien ulkopuolelta, mieluiten omakoti-tai rivitalo-alueelta.
Tessan on kotihoitoperheessä sosiaalinen koirakavereiden ja lapsien kanssa, joiden kanssa touhutaan yhdessä pihalla ja kydään lenkeillä- Tessa sopisikin hienosti esimerkiksi perhekoiraksi vaikkapa kotiin jossa on rauhallisia lapsia ja rutiineita.
Tessa nauttii lenkeistä ja kulkee hienosti hihnassa- Tessa on sosiaalinen niin ihmisten, lasten, koirien kuin kissojenkin kanssa, mutta emme suosittele sitä samaan tilaan pienten lemmikkien kanssa riistaviettisyyden takia.
Iloissaan ollessaan Tessan koko pylly heiluu kun se heiluttaa hännän töpöään; Tessa on myös hyvin kärsivällinen ja ”puhuu hyvin koiraa” – yksi kotihoitopaikan koirista yrittää leikittää Tessaa roikkumalla mm. poskessa ja hyppimällä hillittömästi ympärillä, mutta Tessa seisoo vaan kärsivällisesti eikä hermostu moisesta pyörimisestä lainkaan

Adoptiosta kiinnostuneiden on hyvä olla selvillä laumanvartijakoiran ominaispiirteistä– Tessaa voi tulla tapaamaan sovitusti kotihoitopaikkaansa, yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.
Lisätietoja löytyy sivuiltamme www.serbiankodittomatkoirat.fi.

Tessa kotihoitopaikassa Turussa lenkillä

Posted by Jenni Liukkonen on Sunday, 30 September 2018