Tembi, adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

Tembin edellinen omistaja ilmiselvästi vihasi tätä viatonta koiraa, ja köytti sen rautalangalla keskivartalosta kiinni niin että rautalanka syöpyi syvälle sen lihaan kiinni.
Erinäisten onnellisten tähtien avulla Tembi löysi tiensä kunnalliselle tarhalle josta se onneksi pääsi Monicalle intensiivihoitoon ja kuntoutukseen. Tembi on nuori, erittäin kiltti, alistuva ja hieman arka uros, joka pohjimmiltaan on todella herttainen ja lämminluonteinen luonne, joka esimerkiksi Monican eläinsuojelukeskuksessa sinne kotiuduttuaan rakastaa paikan työntekijöitä .

Tembi tulee Suomeen kotihoitoon etsimään omaa loppuelämän kotiaan toukokuun alkupuolella, jossa toivoisimme olevan rauhallinen kiltti narttu sen ystäväksi, eikä lapsia.
Tembin olisi parempi adoptoitua kaupunkien keskusta-alueiden ulkopuolelle. Tembin fyysiset traumat ovat jo parantuneet kiinni, ja nyt se tarvitsee turvallista perhettä , joka osaa kuntouttaa herttaista Tembiä jatkossakin eheytymään takaisin omaksi iloiseksi , luottavaiseksi itsekseen.
Tembi on noin kaksi vuotias, ja painoa sillä on noin parikymmentä kiloa.
Tembistä saa hyvän lenkkikaverin ja uskollisen ystävän, se on keskienerginen.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

Tembi on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, tautitestattu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.