Tara- adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

 

   

Taran omassa kansiossa facebookissa lisää videoita ja valokuvia: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2264787210219189&type=3

Tara on nuori narttu, Sen arvioitu syntymäaika on 10.8.2017.
Keskikokoinen Tara on erittäin älykäs, itsevarma, aktiivinen koira ja sen yhteistyöhaluinen luonne sopii aktiiviseen perheeseen tai harrastuskoiraksi. Myös lapsia Tara on tavannut ja sopii kilttilapsiseen perheeseen, mutta ei lasten leluksi tai lasten omaksi lemmikiksi.
Ei ensimmäistä koiraansa etsivään perheeseen.
Hyväluonteisella Taralla on omaa tahtoa, ja siitä saa luottokaverin pitkille lenkeille ja ulkoilukaveriksi. Tara on erittäin sopeutuvainen, se on oppinut kotihoitokodin säännöt sekä ison kasan käskyjä jo reilussa viikossa Suomeen tultuaan.
Se on niin ihmis- kuin koirasosiaalinen (ensi kontaktilla uuden koiran tavatessaan välillä yrittää isotella, lopettaa sen heti kunhan asiasta heti reippaasti kielletään), tasapainoinen ja vahva. Ei tietoa riistaviettisyydestä.
Korkeudeltaan n. 52 cm ja painoa sillä on noin 20 kg. Tara on päässyt kotihoitoon Suomeen 5.3.2019.

Adoptiosta kiinnostuneiden yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

Tara on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, sirutettu, rokotettu, tautitestattu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.