Schara – sharplaninac etsii hyvää kotia – kotihoidossa Vaasassa.

Unknown breed

Schara on leikkisä ja seurallinen isokokoinen sharplaninac narttu joka on tullut Suomeen 24.8.19 ja etsii vastaavien rotujen tuntevaa kotia omakotitalosta.
Schara (passissa nimenä Sharplaninko) on ihmisrakas, tasapainoinen, hyvin ohjattava, vahva, rodulle tyypillinen- ja nuorekasluonteinen narttu (vaikka sen passiin ikä on arvioitu 15.10.2013, on Schara nuorempi, enintään 4 vuotias) ja se rakastaa yhteislenkkeilyjä, leikkimistä koirakaverien kanssa ja pitää kilteistä lapsista.

Schara sopii parhaiten kotiin jossa ei ole toista voimakasluonteista koiraa koska se ottaa luontevasti johtavan koiran paikan laumassa- itseään pehmeämpien koirien kanssa se tulee loistavasti toimeen ja tykkää telmimisestä lajitoverien kanssa.
Sosiaalinen ja älykäs Schara olisikin onnellinen jos se pääsisisi adoptoitumaan kotiin jossa on joko sille sopivia koirakavereita, tai lapsiperheeseen, koska se viihtyy ympäristössä jossa sillä on elämää ympärillään.

Scharaa ei luovuteta ulkokoiraksi, ja koska se härnää kotihoitokodissa heidän kissaa, ei Scharaa lähtökohtaisesti suositella kissakotiin.

Scharalla on hyvä ja terve ruumiinrakenne ( se esimerkiksi hyppää ilman vauhtia ja tasajaloilla koiraporttien yli ).
Schara painaa noin 55-60 kiloa ja on keskienerginen.

Schara on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, sisä- ja ulkoloishäädetty, kastoroitu, tautitestattu ja merkitty Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.
Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koira kaveri!

Lisää tietoja ja kuvia Facebookissa, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2574214315943142&type=3.