Rottweiler-Neli, adoptoitunut kotihoidon kautta!

Unknown breed

dav

dav

dav

Neli on noin kuusivuotias rotikka tyttö jonka omistajat hylkäsivät sen kadulle. Nelin onneksi eräs paikallinen nainen ruokki alueella olevia kodittomia koiria  ja pyysi Monikalta apua Nelin kanssa, olisiko joku voinut ottaa tämän rauhallisen ja ystävällisen koiran pois kadulta. Haimme Nelin reissullamme Serbian tarhoille 2019 kesällä, ja veimme sen Monikan eläinsuojelukeskukseen jonne tyttö pääsi odottamaan Suomeen pääsyä. Nelille etsitään rauhallista kotia keskusta alueen vilinän ulkopuolelta, jossa neiti saa nauttia elämästä ilman turhia hötkyilyjä, mukavista lenkeistä omien ihmisten kanssa, pallo leikeistä ja pitkistä nokosista. Neli on todella kiltti ja ystävällinen, neiti ei turhia sählää vaan suhtautuu asioihin rauhallisesti tutkiskellen.

Neli on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, steriloitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, tautitestattu ja merkattu Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin- Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneet juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se juuri oikea koti ja jokaiseen kotiin juuri oikea karvakaveri!

Lisää tietoja, kuvia ja videoita löytyy Facebookista, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2968700839827819&type=3