”Petteri” -varattu-

Unknown breed

Nuori amstaffi uros, jolla ei ole vielä virallista nimeä (tullut listoillemme valmisteltavaksi vasta toukokuussa).
Petteri on noin 2-3 vuotias, Energinen, iloinen, avoin, varaukseton ja ihmisrakas luonne, joka etsii roduntuntevaa, aktiivista kotia.
Petteri on ollut kunnallisella tarhalla oloajan omassa aitauksessaan yleisen turvallisuuden takia- Petterin tarhalla on työntekijöitä vain 12 tuntia vuorokaudesta, ja isoissa yhteisaitauksissa koiria kuolee paljon.
Petteri etsii kotia jossa se pääsee joko ainoaksi koiraksi, tai tasapainoisen nartun kaveriksi.Kokeneelle käsittelijälle tämä koira voi adoptoitua myös suurempaan laumaan, kunhan laumauttaminen tehdään osaavasti ja riittävän pienin askelin
Elopainoa Petterillä on noin 25-30 kiloa.
Petteri on energinen, ihmisen kanssa työskentelyhalukas kaveri, joka tarvitsee pitkiä hihnalenkkejä, aktiviteettejä ja aivojumppaa tottiksen/ yhteisaktiviteettien /muiden hauskojen harrastusten parissa. Sopii niin aktiiviseen perheeseen perhekoiraksi kuin aktiivisien koiraharrastusten pariin. Riistaviettisyydestä ei ole tietoa. Petterin paperit valmistuvat loppusyksystä 2018. (Ei statuskoiraksi/m:nan jatkeeksi/nisteille jne.)

”Petteri” on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Posted by Jenni Liukkonen on Wednesday, 11 July 2018