”Petteri” , menehtyi kunnallisella tarhalla

Unknown breed

tänään minä kuolin.

joskus kauan sitten minut tuotiin tälle tarhalle tähän pieneen häkkiin kadulta, johon ihmiseni oli minut jättänyt. olin kuulemma typerä, ihan liian kiltti luonteeltani eikä minusta saanut hyvää vartiokoiraa varkaita pelottelemaan koska halusin vaan hypätä ihmisten syliin ja pussata niitä naamaan.

kolmen kuukauden välein täällä tarhalla minua kävi tapaamassa pari vierasta tyttöä, jotka pitivät minusta kovasti, ja he kertoivat minulle että pääsisin pian ikiomaan kotiin, perheeseen.
aika tuntui tosi pitkältä, koska oikein pääsisin pois- menin jo laskuissa sekaisin..

täällä satoi pari päivää sitten lunta ja oli tosi kylmä, näin että kaikki muutkin tarhan koirat minun tavoin värjöttelivät omissa koirankopeissaan piilossa kylmältä eikä ketään näkynyt misssään. en tiedä mistä se johtui, mutta ihan varoittamatta minulle tuli todella paha olo ja vatsaa särki. en pystynyt syömään mitään ja olo vain paheni.

en ollut syönyt mitään jo ainakaan kahteen päivään ja tarhan ihminen huomasi etten enää melkein pysynyt tolpillani. huimasi ja vatsaa särki niin että ikinä en ole sellaista kokenut.

tarhan ihminen vei minut tapaamaan ihmistä jolla oli valkoinen iso takki. olin jo puoliksi tajuton, ja se valkotakkinen ihminen tutki minut tarkkaan ja sanoi tarhan ihmiselle ettei mitään ole tehtävissä, ja epäili että minulla olisi jonkinlainen suolitukos jota tässä meidän maassa ei pystytä operoimaan. en kuullut enää loppua heidän puheista koska sain jonkun pistoksen ja taisin nukahtaa.

nyt makaan tässä kylmässä maassa, ja vain ne vieraat tytöt jotka tulivat minua tapaamaan ja se ikioma perhe jonka syliin en ikinä ehtinyt hyppäämään ja pussaamaan naamasta itkevät vuokseni.

tänään on 21.12 ja paperini olisivat valmistuneet 28.12. -minulle oli ihan oma lentolippukin 3.1. – kukakohan sen nyt käyttää?
-petteri serbiasta

 

Nuori amstaffi uros, jolla ei ole vielä virallista nimeä (tullut listoillemme valmisteltavaksi vasta toukokuussa).
Petteri on noin 2-3 vuotias, Energinen, iloinen, avoin, varaukseton ja ihmisrakas luonne, joka etsii roduntuntevaa, aktiivista kotia.
Petteri on ollut kunnallisella tarhalla oloajan omassa aitauksessaan yleisen turvallisuuden takia- Petterin tarhalla on työntekijöitä vain 12 tuntia vuorokaudesta, ja isoissa yhteisaitauksissa koiria kuolee paljon.
Petteri etsii kotia jossa se pääsee joko ainoaksi koiraksi, tai tasapainoisen nartun kaveriksi.Kokeneelle käsittelijälle tämä koira voi adoptoitua myös suurempaan laumaan, kunhan laumauttaminen tehdään osaavasti ja riittävän pienin askelin
Elopainoa Petterillä on noin 25-30 kiloa.
Petteri on energinen, ihmisen kanssa työskentelyhalukas kaveri, joka tarvitsee pitkiä hihnalenkkejä, aktiviteettejä ja aivojumppaa tottiksen/ yhteisaktiviteettien /muiden hauskojen harrastusten parissa. Sopii niin aktiiviseen perheeseen perhekoiraksi kuin aktiivisien koiraharrastusten pariin. Riistaviettisyydestä ei ole tietoa. Petterin paperit valmistuvat loppusyksystä 2018. (Ei statuskoiraksi/m:nan jatkeeksi/nisteille jne.)

”Petteri” on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Posted by Jenni Liukkonen on Wednesday, 11 July 2018