Oliva – adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

 

Erittäin kiltti, hieman reppana ja pehmeäluonteinen Oliva etsii turvallista kotia.
Saimme Olivasta kyselyn noin puoli vuotta sitten erään Serbialaisen tarhan vapaaehtoiselta, ja Monica järjesti Olivan turvaan luokseen eläinsuojelukeskukseensa.
Oliva on kolme vuotias, erittäin herttainen, lempeäluonteinen narttu, joka toivoisi sosiaalista koirakaveria (mieluiten uros tai tasapainoinen lauma) tulevaisuuden perheeseensä, tai perhettä jolla on kokemusta ujosta koirasta ja sen kotiuttamisesta.
Pehmeän luonteensa takia Oliva ei sovi alle kouluikäisten lasten perheeseen, ja vaikka perheessä olisi vanhempiakin lapsia, on lapsiperheeseen adoptoinnin edellytyksenä että lapset ovat kilttejä ja rauhallisia.

Oliva on kolmijalkainen, mutta se ei ole este täysin normaalille, onnelliselle koiranelämälle. Tärkeää on että sen painosta pidetään tulevaisuudenkin kodissa huoli (ei ylipainoa) , ja kodissa ei olisi paljoa rappusia jotka vanhemmalla iällä olisivat Olivalle liian raskaita kuljettavaksi. Oliva tykkää rauhallisista hihnalenkeistä ja mahdollinen oma pieni piha olisi iso plussa.
Oliva on matala-keskienerginen seurakoiraksi sopiva luonne, ja painoa sillä on noin 13-15 kiloa.

Oliva on tulossa Suomeen elokuun 23. päivä , ja
adoptiosta kiinnostuneiden yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin (kerrothan sähköpostissasi perheestäsi, kodistasi ja koirakokemuksestasi , ja olet tutustunut sivuihimme www.serbiankodittomatkoirat.fi).

Oliva on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, sirutettu, rokotettu, tautitestattu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Lisää tietoja ja kuvia löytyy Facebookista Nobody’s Dog – Serbian kodittomat koirat ry, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2574206652610575&type=3.