Ogrlica – adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

Iloinen ja nuori Ogrlica (lempinimi Oreo) on pienikokoinen staffi-mix tyttö, jolla on ikää noin kaksi vuotta, painoa noi 15 kiloa. Luonteeltaan Oreo on ystävällinen ihmisrakas koira, joka vielä hieman jännittää uusia tilanteita välillä, onhan elämä Suomessa hyvin erillaista verrattuna Serbialaisen kunnallisen tarhan elämään. Oreolla on vielä jonkin verran pentuenergiaa jäljellä, se tykkää pitkistä lenkeistä, aivojumpasta ja yhteispuuhailusta omien ihmisten kanssa. Sosiaalinen niin koirien kuin ihmistenkin kanssa. Tulevassa perheessä olisi plussaa mahdollinen uros koirakaveri. Ogrlica sopisi myös perhekoiraksi mikäli ei ihan pieniä lapsia. Neidistä saa hyvän niin seura- kun harrastekoirankin, keskiaktiivinen. Mahdollisesta riistavietistä ei ole tietoa joten ensisijaisesti suosittelemme pienlemmikkitömään kotiin. Ogrlica on tullut suomeen 24.8.2019

Ogrlica on rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, sisä- ja ulkoloishäädetty, steriloitu, tautitestattu ja merkitty Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin. Kerrothan meille itsestäsi, perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne ja millaista koiraa etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle juuri sille sopivin koti!

Lisää tietoa ja kuvia löytyy Facebookista Nobody’s Dog – Serbian kodittomat koirat ry, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2574232049274702&type=3.

More Photos