Nana, Nana on adoptoitunut!

Unknown breed

Nana on kiltti ja arka, vuoden ikäinen labbismix-narttu , joka etsii turvallista aikuiskotia jossa on tasapainoinen, sosiaalinen koirakaveri.
Kodissa on tärkeätä osata käsitellä arkaa koiraa sen enempää sitä säälimättä ja pystyä kuntouttamaan Nanaa, jotta se vähitellen oppii että täällä sillä ei ole enää mitään pelättävää, fyysisesti tämä kaunis koira on suorastaan täydellinen.
Koirakaveri on ehdoton edellytys Nanan adoptoimiselle, sillä se turvaa toistaiseksi enemmän lajitovereihinsa kuin ihmisiin, joihin ei ole pahemmin arkana koirana halunnut tarhoilla ollessaan vapaaehtoisesti ottaa kontaktia.
Nana on kiltti, herttainen ja jopa turvallisessa ympäristössä leikkisä, ja kotihoitopaikassa turvaa erityisesti perheen naiseen. Kotihoitopaikassa se on sosiaalinen niin toisten koirien sekä kissojen kanssa, ja vapautuu omaksi iloiseksi itsekseen pitkillä metsälenkeillä- se rakastaa ulkoilua! Nana ei sovi kaupungin keskustojen vilinään. Nanan arvioitu syntymäaika 16.4.2018, ja sillä on painoa noin 15 kiloa.

Adoptiosta kiinnostuneiden yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

Nana on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, sirutettu, rokotettu, tautitestattu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.