Mini etsii hyvää kotia! Adoptoitunut

Unknown breed

 

Mini on 2014 syntynyt staffinarttu, joka etsii rodun tuntevaa kotia.
Mini on asunut jo yli kaksi vuotta Zabaljn kunnallisella tarhalla, pienenpienessä aitauksessa, jonka se jakoi ensimmäiset puolitoista vuotta staffiuroksensa kanssa- nämä koirat olivat hylätty yhdessä edellisestä kodistaan. Koska aitaus oli erittäin pieni ja koirat eivät pääse purkamaan näissä olosuhteissa muutenkaan energiaansa, rupesi tämä pariskunta tappelemaan elinilasta, ja ne piti laittaa loppujen lopuksi omiin pieniin aitauksiinsa.
Mini on aktiivinen, iloinen ja ihmisrakas luonne, joka etsii ensisijaisesti aktiivista aikuiskotia.
Mini etsii kotia jossa se pääsee joko ainoaksi koiraksi, tai tasapainoisen uroksen kaveriksi.Kokeneelle käsittelijälle tämä koira voi adoptoitua myös suurempaan laumaan, kunhan laumauttaminen tehdään osaavasti ja riittävän pienin askelin
Elopainoa Minillä on noin 25-30 kiloa.
Mini on energinen, ihmisen kanssa työskentelyhalukas tyttö, joka tarvitsee pitkiä hihnalenkkejä, aktiviteettejä ja aivojumppaa tottiksen/ yhteisaktiviteettien /muiden hauskojen harrastusten parissa. Riistaviettisyydestä ei ole tietoa.
(Ei statuskoiraksi/m:nan jatkeeksi/nisteille jne.)

Mini on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Posted by Jenni Liukkonen on Wednesday, 11 July 2018

Posted by Jenni Liukkonen on Wednesday, 11 July 2018