Mimi II – adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

Pieni, erittäin kiltti ja ystävällinen Mimi on pelastunut Monican eläinsuojelukeskukseen ja etsii Suomesta hyvää kotia, Suomeen Mimi matkaa elokuun loppupuolella. Mimin arvioitu syntymävuosi on 2017 ja se painaa noin 10-11 kiloa.
Mimi on pehmeä, seurallinen kiltti koira joka sopii parhaiten seurakoiraksi- jouduimme suostuttelemaan Monicaa että Mimi voi tulla Suomeen. Monica on syvästi ihastunut Mimiin eikä helpolla halunnut Mimiä antaa eteenpäin. Ei pienilapsiseen perheeseen. Sosiaalinen niin koirien kuin ihmistenkin kanssa. Keskienerginen.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

!     Yhteydenotossa kerrothan meille itsestäsi, mahdollisesta koirakokemuksestasi, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koirakaveri!

Lisää tietoja Facebookista Nobody’s Dog – Serbian kodittomat koirat ry, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2566768210021086&type=3

Mimi on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, tautitestattu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.