Mimi I- adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

 

   

Mimi I pelastui Monican eläinsuojelukeskukseen sen edellisen omistajan kuoltua vanhuuteen. Mimi oli Monicalla pitkään todella ”jäissä”- se oli eksyksissä olevan tuntuinen, peloissaan ja varautunut. Onneksi Monicalla on turvallista ja reppana Mimi rupesi elpymään takaisin tähän maailmaan.

Kotihoitoon tultuaan Suomeen Mimissä on tapahtunut mitä uskomattomin muodonmuutos reipastumisen suhteen- se on nykyään utelias, aktiivinen, sosiaalinen, rohkea ja välillä itsepäinen, riemukas hassuttelija, joka vetää nuorempien nelijalkaisten kaveriensa kanssa pitkätkin lenkin kuin vanha tekijä ja heittelee ilovoltteja pitkin kämppää sisällä ollessaan.
Mimi pitää huolen että on paikalla ruoka-aikana ja koska se on perso ruoalle, on sitä helppo motivoida ravinnolla.
Hampaat Mimillä olivat karmeassa kunnossa Suomeen tullessaan, mutta sekään ei hidastanut Mimin halua pureskella luita, joita se rakastaa.
Nyt, kahden ison kirurgisen operaation jäkeen (kolme neljästä kulmahampaasta poistettiin sekä kaksi isoa poskihammasta) kelpaa taas hymyillä, ja Mimi on ollut jo seuraavana päivänä leikkauksista lähdössä ensimmäisenä innoissaan aamulenkille, joka kertoo siitä että tämä elämää ja iloa nykyään täynnä oleva hassuttelija ei anna minkään hidastaa iloista tohinaansa. (Mimi pystyy jatkossakin syömään nappulaa jäljellä olevilla hampaillaan).

Mimi on sosiaalinen naisten kuin miestenkin kanssa, sopii esimerkiksi lapsiperheeseen jossa lapset ovat jo hieman varttuneempia, on sosiaalinen (mutta välillä myös terrierimäisen jääräpäinen omija) muiden koirien kanssa ja sopiikin parhaiten ainoaksi koiraksi tai tasapainoisen isomman uroksen kaveriksi. Mimi on ok reippaiden kissojen kanssa; tosin vielä joskus yrittää hätyyttää niitä puoliksi leikillään juoksemalla niiden perässä sisällä, mutta uskoo kun reippaasti sitä kieltää.

Mimi passissa sen iäksi on merkitty 7 vuotta. Mimillä on painoa 17 kiloa, se on keskikokoinen ja keskienerginen pörröturri jolla on pilkettä silmäkulmassa, ilmeikkäät silmät ja korvat, ja hassut jäniksenkäpälä-takatassut joilla se kipittää menemään (myös lonkat on kuvattu Suomessa ja ovat kunnossa).

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

Mimi on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, tautitestattu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.
Jaattehan eteenpäin!Päivitetty 14 tuntia sitten

!     Yhteydenotossa kerrothan meille itsestäsi, mahdollisesta koirakokemuksestasi, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koirakaveri!

Mimi on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkistama, steriloitu, tautitestattu, sirutettu, rokotettu, ulko- ja sisäloishäädetty sekä merkitty Tracesiin.

Lisätietoja ja kuvia, videoita löytyy Facebookista, Nobody’s Dog – Serbian kodittomat koirat ry.https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2425813987449843&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2425813987449843&type=3