Luna etsii hyvää kotia! KIIREELLINEN! (senioriadoptio)

Unknown breed

 

Luna tarhalle tullessaan

 

 

 

 

 

 

 

 

Luna saapui tarhalle keväällä 2017, kun omistajat päättivät etteivät enää tarvitse koiraa mihinkään. Tarhalle saapuessaan Lunalta poistettiin vatsaontelosta nestettä yhteensä yli 20 litraa. Massiivinen kohtutulehdus oli nestekertymän syynä. Luna oli aliravittu ja erittäin huonossa kunnossa. Sittemmin sympaattinen Luna on kuntoutunut Kristinan ja eläinlääkärin hoidossa ja on valmis etsimään omaa kotiaan. Tulee toisten koirien kanssa hyvin toimeen, mutta ei suoranaisesti nauti olostaan suuren koiralauman ympäröimänä vaan etsiytyy omaan rauhaan.Ei kotiin missä pienlemmikeitä. Rauhallinen aikuiskoti on yli kymmenvuotiaalle Lunalle sopivin vaihtoehto. Kiltti, rauhallinen ja ihmisrakas. Matalaenerginen, n. 18 kiloa.

Toukokuun reissulta: Lunalla on kiire päästä tarhalta kotihoidon tai kodin turvaan pikaisesti! Luna on stressaantunut ja laitostunut tarhaelämästä ja sillä on todella paha olla. Rauhallinen Luna on saanut ison haavan kuonoonsa toisilta aitauksen koirilta, eikä pysty nyt rauhoittumaan aitauksessaan, vaan on erittäin rauhaton ja stressaantunut toisten koirien pyöriessä ympärillä ja sen on vaikea keskittyä mihinkään. Lunalla ei ole enää paljoa aikaa, jos se joutuu vielä odottamaan pitkään tarhan stressaavassa ympäristössä.

9.7.2018: Luna on kuollut viime yönä tarhalla 😭 . Sen sydän ei kestänyt enää ja se nukkui pois. Luna tuli tarhalle aivan hirveässä kunnossa, omistajansa laiminlyömänä, ja vaikutti jo silloin ettei selviäisi. Se sinnitteli, jopa piristyi huonosta alusta huolimatta, mutta sitten vähitellen stressaantui tarhaelämään, laitostui , masentui ja virui pois. Luna ei saanut ikinä kokea kun vain kurjuutta., lukuunootamatta niitä harvoja hetkiä kun se oli alussa, tarhalle tultuaan jopa onnellinen. Suomeen se olisi matkustanut kesän lopussa. Sanat maailmassa eivät riitä kuvaamaan kuinka epäreilua elämä pahimmillaan on näille koirille.