Luna on adoptoitunut kotihoidon kautta

Unknown breed

Lunan Kotia etsivä-kansiosta löytyy paljon lisää valokuvia ja videoita: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2131046293593282&type=3

 

 

Luna hyljättiin pentuna Becejn kunnallisella tarhalle, josta se adoptoitui paikalliselle naiselle kolmikuisena. Kaksi kuukautta myöhemmin tämä nainen päätti muuttaa Englantiin, eikä ”voinut” ottaa koiraa mukaan, jolloin koira palautui takaisin tarhalle. Luna pääsi Monican eläinsuojelukeskukseen turvaan, ja valmisteltavaksi Eu:hun adoptointia varten. Tämä iloinen pennun pallero on kasvanut jo ensimmäisistä kuvista, ja Lunasta on tullut kaunis nuori koira, joka etsii nyt aktiivista perhettä, johon se pääsisi seura- tai harrastuskoiraksi. Lunan arvioitu syntymäaika on 14.2.2018, ja siitä tulee noin keskikokoinen (18-20 kiloinen) koira, kunhan se kunnolla kasvaa aikuiseksi ja saa vähän lihasmassaa lisää.
Kiltti Luna on aktiivinen ja sosiaalinen koira joka nauttii yhteispuuhailuista, tarvitsee tekemistä ja pitkiä lenkkejä, sekä tykkäisi varmasti jostain yhteisharrastuksesta, esim. nenätyöskentelystä.

Kotihoidosta kerrottua: Luna on ollut kotihoidossa joulukuun alusta Helsingissä. Samassa kodissa asustaa koirakaveri, jonka kanssa Luna tulee erittäin hyvin toimeen. Luna on vielä erittäin pentumainen ja hakeekin usein toista koiraa leikkimään kanssaan. Myös leluilla ja palloilla leikkii erittäin mielellään. Luna on iälleen tyypillisesti erittäin aktiivinen, vilkas, utelias ja aikamoinen häslä. Se on avoin ja varaukseton , pilke silmäkumassa elämää katseleva tyttö. Luna on luonteeltaan iloinen, leikkisä ja tykkää kovasti ihmisistä, erityisesti lapsista. Luna on välillä myös itsepäinen ja ulkona nenä vie niin, ettei kuulla eikä nähdä mitään ympärillä tapahtuvaa.
Hihnakävelyn ja sisäsiisteyden kanssa on vielä töitä tehtävänä, mutta Lunasta saa kelpo kaverin kunhan kodissa pidetään touhukkaalle Lunalle selkeät säännöt.
Lunan riistaviettisyydestä ei ole tietoa.

Adoptiosta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyden sähköpostitse [email protected] .
Luna on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.