Kofi on löytänyt oman kodin kotihoidon kautta!

Unknown breed

 

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, ulkoilma ja luonto

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja koira

Kuvan mahdollinen sisältö: raidat ja sisätila

Kuvan mahdollinen sisältö: koira

Kuvan mahdollinen sisältö: koira ja sisätila

 

Kofi on kiltti, alussa hieman ujo pieni narttu joka etsii hyvää kotia pääkaupunkiseudun kotihoitopaikasta käsin!
Kofi pääsi Suomeen 5.3.2017 Monican eläinsuojelukeskuksesta, johon se oli päässyt odottamaan papereiden valmistumistaan pieneltä kolmenkymmenenkoiran yksityistarhalta.
Pehmeäluonteinen , hyväntuulinen Kofi on reipastunut Suomessa kovasti kotihoidossa ja saa jo ilohepuleita ja hassuttelee kotihoitopaikan vanhemman uroksen kanssa.
Kofi on kiltti niin ihmisten, koirien kuin kissojenkin kanssa, ja sopii parhaiten seurakoiraksi. Kofi on keskienerginen ja noin 12 kiloinen.
Kofin adoptiosta kiinnostuneiden yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

Kotihoidosta 30.3 kerrottua: Kofi on asustellut nyt muutaman viikon toisen koiran kaverina Helsingissä, Puotilassa. Kerrostaloelämä, liikenne ja vastaantulevat koirat ja ihmiset ovat siis jo Kofille tuttua hommaa! Kofi on uskomattoman kiltti ja helppo kaveri, hän on solahtanut kotihoitolaisen elämään täysin kivuttomasti. Kofi ei tuhoa kotona mitään, on täysin sisäsiisti ja yksinoloon suhtautuu täysin luontevasti (kun minä lähden töihin, Kofi siirtyy tyytyväisenä päikkäreille). Pientä terrierimäisyyttä on joskus havaittavissa, häntä tanakasti pystyssä pyritään itsepäisesti pääsemään hajujen perässä erilaisiin puskiin ja koloihin, mutta muuten ulkoilu kyllä sujuu erittäin mallikkaasti! Toiset koirat eivät Kofia kiinnosta, ihmisiä haluaisi välillä mennä moikkaamaan. Kofi tykkää kovasti lenkkeillä ja energia ei lopu pitkilläkään lenkeillä kesken. Osaa kuitenkin myös kotona hyvin rauhoittua, eikä häsellä turhia. Kofi sopisi hyvin niin kaupunkiin kuin maallekin.

Kofi on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, sirutettu, rokotettu, tautitestattu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.