Kindi – adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

Kiltti ja utelias Kindi etsii kotia Vantaalta kotihoidosta käsin! Kindi on noin nelivuotias vauhdikas ilopilleri jolle etsitään kotia jossa sen kanssa touhutaan tarpeeksi. Kindistä on kotihoidossa ollessaan kuoriutunut melko itsenäinen tapaus ja neiti ottaa enemmän kontaktia ihmisiin kuin toisiin koiriin joten Kindi sopii myös ainoaksia koiraksi, toki myös koirakaveri on ok. Kindi on vielä hieman epävarma uudesta elämästään joten tarvitsee määrätietoisen ihmisen. Virtaa Kindillä on juuri sopivasti sillä kaveri jaksaa helposti painella menemään myös pidemmät lenkit mutta osaa myös rauhoittua sisällä esim omaan petiinsä. Miehet tätä neitiä hieman jännittää mutta tutustumisen jälkeen kyllä huomaa että hei tää olikin ihan ok tyyppi.

Kindi on luonteeltaan hyvin ihmisrakas mutta myöskin hieman jäärä neiti, jolle etsitään määrätietoista kotia. Lenkillä ollessaan Kindin yksi lempipuuhista olisi jahdata oravat puihin joten jonkun tasoinen vietti kaverilta löytyy, tai sitten vaan on hupaisaa kiusata itseään pienempiä. Kindistä saa myös hyvän kaverin kiltti lapsiseen perheeseen.

Kindi on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, steriloitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, tautitestattu ja merkitty Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin. Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneet juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koirakaveri!

More Photos