Herkules

Unknown breed

IMG_7026IMG_7036

IMG_7041IMG_7029

IMG_7032 IMG_7022

Mahtava 5-vuotias dobermann uros Herkules etsii vastaavien rotuisten/tyyppisten koirien kanssa kokemusta omaavaa, aktiivista aikuiskotia jossa osataan käsitellä vahvaluonteisempaa, aktiivista koiraa. Vrbasin kunnalliselta tarhalta tuleva Herkules on hyväluonteinen, tasapainoinen ja tulee toimeen isompien, tasapainoisten koirien kanssa ja ihmisystävällinen. Herkules sopiikin hyvin ainoaksi koiraksi tai kotiin jossa on isompi, tasapainoinen narttu. Herkules etsii kotia jossa sen kanssa liikutaan vähintään pari tuntia päivässä, sekä tarjotaan virikkeitä , ”töitä” ja/tai harrastetaan sopivia koira-aktiviteetteja. Herkules luottaa, ja antautuu käsiteltäväksi nenästä hännänpäähän. Ei kissakotiin. Korkea-keskienerginen.

Herkules on tulllut heinäkuun lopulla Vaasaan kotihoitoon etsimään omaa loppuelämän kotiaan Suomesta. Herkules on rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, sisä-ja ulkoloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Katsothan paljon lisää valokuvia ja videoita Herkulesista Facebook sivultamme: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1550242028340381&type=1

Adoptoinnista kiinnostuneet voivat käydä tapaamaan Herkulesia sovitusti, yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.