Grom – kotihoidossa Nurmijärvellä.

Unknown breed

Grom on noin 3-4 vuotias kaunis, ujo spanielimix uros joka on viettänyt nuoreen ikäänsä nähden liian kauan aikaa kunnallisen tarhan nurkassa olevassa pienessä aitauksessa, jakaen vähäisen tilan useamman toisen koiran kanssa. Grom on ystävällinen niin ihmisille kuin toisille koirillekkin, ei varsinaisesti arka mutta uudet asiat hieman jännittää poikaa, uteliaisuus kuitenkin vie voiton! Grom on keski-energinen ja sille etsitään aktiivista kotia jossa pääsisi pitkille hihnalenkeille, mahdollinen koirakaveri olisi varmasti myös pojan mieleen.

Grom on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, steriloitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, tautitestattu ja merkattu Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin- Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneet juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se juuri oikea koti ja jokaiseen kotiin juuri oikea karvakaveri!

Lisätietoja ja kuvia, videoita löytyy Facebookista, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2912207595477144&type=3.

More Photos