Gordon – kotihoidosssa Vihdissä.

Unknown breed

 

 

Gordon on noin puolitoista vuotias, elämän iloa täynnä oleva uros joka iästään huolimatta on ehtinyt kokea elämässään vaikka mitä. Kristiina pelasti Gordonin kadulta tämän ollessa vasta pentu. Nuori Gordon käveli laahaten takaosaansa ja takajalat yrittivät kannatella pennun painoa sen minkä jaksoivat, välillä pettäen alta. Se, mikä Gordonin oli tähän tilaan saanut on meille mysteeri, ehkä joku oli osunut siihen autolla tai sitten pentu oli ollut ihmisen väkivallan kohteena muutoin. Nuoren pienen koiran onni kääntyi kiitos Kristiinan joka pelasti sen ja Monikan jonka eläinsuojelukeskukseen Gordon pääsi toipumaan. Gordon onneksi toipui täysin ja on nykyään iloinen energinen nuori mies jonka on aika löytää nyt oma koti ja omat ihmiset! Gordonille etsitään reipasta kotia jossa ollaan valmiita kouluttamaan ja aktivoimaan tätä nuorta miestä niin, että sillä on mahdollisuus suunnata nuoruuden intonsa oikeisiin asioihin, leikkiä ja touhuta yhdessä ihmisten kanssa, myös pitkät hihnalenkit ovat jätkän mieleen. Gordon tarvitsee ympärilleen menoa ja meininkiä sekä reippaan määrätietoisen ihmisen, tulevalta kodilta toivotaan koirakokemusta sekä halua ja kiinnostusta kouluttaa ja opettaa Gordonille malttia, joka ei ole tämän nuoren menevän miehen vahvuuksia. Myös kiltti lapsiseen perheeseen Gordonista saisi varmasti oivan ystävän!

Gordon on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, kastoroitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, tautitestattu ja merkattu Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin- Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneet juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se juuri oikea koti ja jokaiseen kotiin juuri oikea karvakaveri!

Lisää tietoja ja kuvia, videoita löytyy Facebookista, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2914453721919198&type=3

More Photos