Funky – kotihoidossa Kotkassa.

Unknown breed

Funky on noin 4-5 vuotias, iloinen neiti jolle etsitään kotia jossa tällä ilopillerillä olisi mahdollisuus päästä vaikka juoksukaveriksi tai muuten vaan pitkille lenkeille ja touhuamaan omien ihmisten kanssa. Funky on menevä, iloinen ja reipas koira joka ei turhia arkaile vaan viipottaa iloisesti tutkimaan mikäli näkyvissä on jotain kiinnostavaa! Kuvissa tämä kaveri näyttää ehkä hieman suuremmalta kuin mitä on, todellisuudessa Funky on noin 15 kiloinen. Funkyn kotihoitopaikasta kerrotaan että Funky on ystävällinen ja fiksu neiti joka oppii hetkessä uudet asiat!

Funky on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, steriloitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, tautitestattu ja merkattu Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin- Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneet juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se juuri oikea koti ja jokaiseen kotiin juuri oikea karvakaveri!

Lisää tietoa ja kuvia, videoita löytyy Facebookista, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2909829382381632&type=3