Falca -kotihoidossa Helsingissä-

Unknown breed

_MG_8163

_MG_7976_MG_7979_MG_8166

Tarhalla: Falca on arka, surullinen, näkymätön sirorakenteinen musta koira Becejn kunnalliselta tarhalta. Värityksensäkin takia se on jo altavastaajan asemassa, se on yksi tarhan ”näkymättömistä” koirista. Falca on elänyt melkein viisi vuotta, suurimman osan elämästään tarhalla, selviten pysymällä näkymättömänä kopissaan tai väistellen toisia koiria. Falca etsii rauhallista aikuiskotia jossa on kokemusta koirista ja niiden kotiuttamisesta- tasapainoinen, rauhallinen koirakaveri on iso plussa. Falcan elämä tarhalla on toivotonta, päivästä päivään selviämistä, jossa ainoa valonpilkku on Kristinan ja muiden luottotyöntekijöiden tulo aitaukseen. Sirorakenteinen, kaunis mutta aliravittu Falca tarvitsee henkistä ja fyysistä kuntoutusta jotta se voi taas kokea iloa elämässään ja luottaa, että se on turvassa. Keskienerginen, painoa nyt noin 10 kiloa.

Falca pääsi kotihoitoon 2.11. Helsinkiin.
Kotihoidossa:
Falca on rohkaistunut viikossa jo uskomattoman paljon- se on ok kissojen ja koirien kanssa, utelias, hyvällä ruokahalulla varustettu, ihmisten luo hakeutuva ujo ja kiltti koira, joka jo nauttii ulkoilusta, kävelee hienosti rappusia ja hihnassa, rentoutuu ja nukkuu syvääkin unta(jalat vipattaen), Falca tulee häntä heiluen vastaan kotiin tullessa ja se on saanut jo hieman painoakin lisää.
Katsothan Facebook ryhmästämme Falcan ”kotia etsivät”-kansiosta löytyviä videoita sen edistymisestä.

Falcan adoptoinnista kiinnostuneet voivat tulla tapaamaan Falcaa sovitusti kotihoitoon Helsinkiin, yhteydenotot pyydämme sähköpostiin [email protected]