Don – adoptoitunut.

Unknown breed

Don on yksi niitä harvoja selviytymistarinoita jotka kertovat kuinka koira antaa anteeksi ihmisen pahuuden ja jaksaa olla yhä luottavainen ja ystävällinen. Siinä missä joku mies päätti mennä ammuskelemaan koiria tappaen viisi pentua ampumalla niitä kadulle, tämä ihminen yritti tappaa myös Donin ampuen sitä silmään. Onneksi tilanteen näki naapurustossa asuva nainen joka sai Donille apua ja se saatiin eläinlääkäriin. Ensin ei ollut varmuutta mitä mahdollista vahinkoa luoti oli koiraan tehnyt, mutta onneksi Donin pään kuvauksen jälkeen tiedettiin, että se ei ollut mennyt pään sisälle vaan onneksi jotenkin kimmonnut silmäkulmasta sokaisten toisen Donin silmistä. Donin saatua apua ja tarvitsemaansa hoitoa, se pääsi Monican eläinsuojelukeskukseen odottamaan Suomeen pääsyä, koska Monica otti meihin tämän tapauksen tiedettyään yhteyttä ja kysyi voisiko Don päästä Suomeen kun sen paperit ovat valmiit.
Puoli vuotta myöhemmin näemme kuinka Don on äärettömän ystävällinen ja ihmisrakas pakkaus joka rakastaa vesileikkejä sekä pallon perässä juoksua.
Painoa tällä isokokoisella labbis-mixillä on noin 30-35kiloa. Don etsii aktiivista kotia jossa sen kanssa harrastettaisiin, touhuttaisiin, lenkkeiltäisiin ja jossa pääsisi kesäisin uimaan, Don on niitä koiria jotka parkkeeraa hanurinsa vaikka sitten muovivatiin kunhan siellä on vettä! Silmä ei sitä vaivaa , siihen on muodostunut trauman takia pysyvä arpikudos, mutta se ei tämän iloisen nuoren miehen tahtia hidasta. Don on vajaa kaksi vuotias ja menevä, hieman pentuhupakointia sisältävä keskienerginen luonne.

Don on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, rokotettu, sirutettu, tautitestattu, sisä- ja ulkoloishäädetty ja merkitty Tracesiin

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin. Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koira kaveri!

Lisätietoa, kuvia ja videoita löytyy Facebookista, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2599532576744649&type=3

More Photos