Dascha – kotihoidossa Vihdissä.

Unknown breed

Vuoden vanha Dascha etsii itsestään johtumattomista syistä uutta kotia.
Dascha on herttainen, iloinen, ja suht kokematon pennunhupakko, joka arastelee vielä hieman tuntemattomia ihmisiä, mutta rohkaistuu koko ajan enemmän. Tulevassa kodissa pitää olla itsevarma ja rauhallinen ihminen laumanjohtajana joka osaa käsitellä ja kotiuttaa ujon koiran.
Dascha etsii aktiivista aikuiskotia jossa vaatimuksena on koirasosiaalinen koirakaveri (ei kumminkaan voimakkaasti dominoiva luonne) josta on leikkikaveriksi Daschalle, jakaa arjen sekä näyttää hyvää esimerkkiä kotiutumisen suhteen jatkossakin.
Daschassa on mahtava potentiaali; se on sopeutuvainen, hyväntahtoinen ja älykäs luonne, joka nauttii älyleluista, arki-kotitottiksesta, pitkistä lenkeistä (8-10km minimi päivittäin) yhteispuuhailusta ja koirapuistoilusta.
Ok kotihoitoperheen kissojen kanssa, vaikka niitä vielä haluaisikin härkkiä välillä.
Painoa vajaa kymmenen kiloa, mutta koska vielä lihakset kehittyvät ja vahvistuvat, ideaalipaino olisi tulevaisuudessa noin 12 kiloa. Dascha on hyvällä ruokahalulla varustettu pitkäjalkainen, kaunisturkkinen rimpula, jolle on hyvä teettää kevyttä aivojumppaa ruoan antamisen yhteydessä mm piilottamalla nappulat purkkeihin ja purnukoihin, kongiin, älyleluihin tai tekemällä kevyitä tottisharjoitteita- Dascha oppii nopeasti.

Dascha on tullut Suomeen 10.11.2019.
Dascha on Suomeen tullessaan Eu:n rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, Daschalla on Eu:n hyväksymän laboratorion viljelemä ja hyväksytty rabies-vasta-aine testi, se on sirutettu, steriloitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, tautitestattu ja merkattu Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin. Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneet juuri tietystä kaverista.
Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea kaveri!

Lisätietoa ja kuvia löytyy facebookista, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2712439708787268&type=3.