Dani – sairaslomalla.

Unknown breed

Danin entiset omistajat hylkäsivät sen Monikan eläinsuojelukeskuksen edustalle sillä eivät halunneet pitää ikääntyvää herraa, Dani oli silloin hirveässä kunnossa ja pahasta laiminlyönnistä huolimatta itki omistajiensa perään monta tuntia.

Danin korvat olivat täynnä hiivaa ja bakteereja huonon ruokavalion takia ja kaveri alkaa etsiä omaa kotiaan kunhan korvat ovat hoidettu terveiksi. Dani on melko varmasti viettänyt koko elämänsä ulkona ketjun päässä ja on tällä hetkellä oikein tyytyväinen elämään sisällä, lämpimässä jossa saa käpertyä omaan petiin unille. Dani on ystävällinen, hieman jo iäkkäämpi koiraherra joka etsii kotia omalla pihalla. Kaveri sopii niin ainoaksi koiraksi kuin toisen koiran kaveriksi, tulee loistavasti toimeen aivan kaikkien kanssa, oli uros tai narttu. Kissoja Dani haluaisi jahdata mikäli ne vaan intoutuvat juoksemaan pakoon, ei kuitenkaan satuta kissoja tai tee niille mitään, jutun ydin on selvästi vaan se jahtaamis osuus mikä on hauskaa ja sitä kotihoidossa pyritään koulimaan pois. Vaikka herra ei ihan siitä nuorimmasta päästä olekkaan niin virtaa riittää, Dani on älyttömän leikkisä ja haastaa jatkuvasti kotihoitopaikan muita koiria leikkiin. Palloa ja keppiä ei hae itse mutta rakastaa juosta muiden perässä kun palloa heitetään.

Dani on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, kastroitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, tautitestattu ja merkattu Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin. Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneet juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se juuri oikea koti ja jokaiseen kotiin juuri oikea karvakaveri!

Lisää tietoja ja kuvia löytyy Facebookista, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2966145830083320&type=3.