Cuki on adoptoitunut kotihoidon kautta

Unknown breed

 

        

  Cuki on energinen, iloinen ja avoin , reilun vuoden ikäinen dobermann uros joka etsii vastaavien rotujen tuntevaa kotia Suomesta.
Cuki pääsi Serbiassa pienelle yksityistarhalle, jossa on sosiaalinen niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa.
Cukilla on vanha murtuma toisessa takakintereessä, joka saa nyt sen Suomeen tultuaan parempaa hoitoa kuin mitä se Serbiassa sai- Suomalaiset eläinlääkärit totesivat Serbiassa väärin diagnisoidun takajalan kinnernivelen epänormaalin muodon tosiaan vanhaksi murtumaksi, joka tarvitsee leikkaushoitoa jotta Cuki voi saada hyvän, kivuttoman ja pitkän elämän. Cuki tarvitsee siihen apuasi, Osallistuthan Cukin keräykseen, https://web.facebook.com/events/301775953949359/Muutoin Cuki on hyväkuntoinen nuori mies joka etsii kotia jossa sille tarjotaan runsaasti lenkitystä ja aktiviteetteja.
Cuki on korkeudeltaan 60cm ja Suomeen tultuaan on vielä toistaiseksi hyvin alipainoinen, ja painaa 23 kiloa (tulevaisuudessa ihanne paino on yli 30 kiloa).Cuki on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.
Lisätietoja löytyy sivuiltamme www.serbiankodittomatkoirat.fi,
adoptiosta kiinnostuneille pyydämme yhteydenotot [email protected] sähköpostiin. Jaattehan eteenpäin!

Posted by Jenni Liukkonen on Wednesday, 23 May 2018