Boza (alias Matti), adoptoitunut kotihoidon kautta

Unknown breed

Matin kansiosta facebookista löytyy lisää kuvia ja videoita: https://web.facebook.com/media/set/?set=oa.2131120413585870&type=3

          

Boza veljensä Bonin kanssa asui Serbiassa Monican eläinsuojelukeskuksessa, jonne ne pääsivät emonsa Kishan (adoptoitunut Suomeen) kanssa turvaan, kun koko perhe oli hylätty edellisen omistajan toimesta kadulle.
Kummatkin veljeksistä ovat ujoja, vielä jonkinverran arkoja nuoria, kilttejä ja alistuvia koiria, jotka etsivät aikuiskotia jossa on sosiaalinen koirakaveri ja sijaitsee kaupunkien keskusta-aluiden ulkopuolella. Bozan veli Boni onkin jo löytänyt oman kotinsa Suomessa.

Boza, lempinimeltään Matti, sopii parhaiten seurakoiraksi, kaveriksi pitkille lenkeille ja metsäretkille joissa se pääsee nauttimaan ulkona liikkumisesta yhdessä ihmisiensä ja perheensä kanssa. Bozan kanssa on hyvä myös harrastaa vaikkapa arkitottista ihan kotosalla, mukavia yhteisiä aivojumppa-askareita ja peruskontaktiharjoituksia. Boza on Suomeen tultuaan reipastunut kovasti, luottavainen kotihoitajilleen, helposti käsiteltävä ja saa leikkihepuleita niin kotiperheen ihmisten kuin koirienkin kanssa, sekä on kotihoitokodin maaseudulle muuttamisen jälkeen rentoutunut huomattavasti rauhallisen ympäristön ansiosta.
Boza on kiltti kissojen kanssa sekä sisäsiisti, ja siitä saa kiltin ja uskollisen ystävän.
Boza rakastaa luita, koirakavereiden kanssa leikkimistä ja koirapuistossa juoksemista(olemme tosin käyneet juoksemassa puistossa aikoina, kun siellä ei ole ollut muita).
Boza on edistynyt hurjasti hihnakävelyn kanssa, ja kävelee pääsääntöisesti  hienosti ihmisen sivulla ihmiset jännittävät sitä vielä, muuten se kulkee hihnassa jo hienosti.
Bozan arvioitu syntymäaika on 1.2.2018, joten pentuenergiaakin ja hepuleita on luvassa, kunhan se ensin kotiutuu adoptoiduttuaan kunnolla. Keskienerginen Boza painaa noin 28kiloa.
Suomeen Bozan on saapunut 7.12.2018.

Adoptiosta kiinnostuneilta yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.