Bleki – adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

Bleki on kiltti, hieman ujo ja pehmeäluonteinen koira joka etsii rauhallista aikuiskotia jossa olisi kiltti narttukaveri. Bleki on tullut Suomeen 9.5.19 ja ruvennut elpymään jo hienosti tästä suuresta kulttuurimuutoksesta. Kaunis, noin 23 kiloinen Bleki nauttii lenkeistä, on tavannut kilttejä lapsia, aikuisia ja toisia koiria, sekä tutustunut niin kotihoitoperheen työpaikkaan kuin urheiluharrastuspaikkaankin.
Bleki on ottanut uudet tilanteet hienosti vastaan hienostuneella ujohkolla tavallaan , ja saanut jo pieniä leikkihepuleita mm. aamuisin kotihoitoperheen noustessa sängystä.
Blekin syntymävuosi on 2017 ja se löydettiin Serbiassa Monican kylän kaduilta edellisen omistajan hylkäämänä.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

!     Yhteydenotossa kerrothan meille itsestäsi, mahdollisesta koirakokemuksestasi, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koirakaveri!

Bleki on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, tautitestattu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Lisää kuvia ja videoita löytyy Facebookista, Nobody’s Dog – Serbian kodittomat koirat ry.

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2424626630901912&type=3