Bingo – adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

Ystävällinen pienikokoinen Bingo on asustanut Zabaljn kunnallisella tarhalla sen edellisen omistajan hyljättyä koiran koska se kasvoi aikuiseksi eikä ollut enää söpö pieni pentu vain.
Bingo on kiltti ja iloinen pienikokoinen uros, joka on sosiaalinen niin ihmisten kuin koirienkin kanssa. Bingo painaa noin 10-11 kiloa ja se on keskienerginen. Se on leikkisä ja hyväntuulinen, kaunisturkkinen hieman hassutteleva luonne. Ei pienilapsiseen perheeseen.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

!     Yhteydenotossa kerrothan meille itsestäsi, mahdollisesta koirakokemuksestasi, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koirakaveri!

Lisää tietoja ja kuvia Facebookissa Nobody’s Dog – Serbian kodittomat koirat ry, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2566780266686547&type=3

Bingo on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, tautitestattu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.