Bella – adoptoitunut.

Unknown breed

Bella on iloinen, erittäin leikkisä nuori narttu joka etsii aktiivista kotia jossa sillä olisi leikkisä koirakaveri!
Bella on mahtava, avoin ja luottavainen , noin 16-18 kiloa painava koira, josta saa loistavan lenkkikaverin pitkille lenkeille, juoksulenkeille, vaeltamaan, koiraharrastuksiin (vaikkapa rauniokoiraksi)…
Bella tykkää yhteispuuhailuista, on utelias, yhteistyöhaluinen ja toivoo saavansa kodin jossa riittävän liikkumisen lisäksi sen kanssa keksitään hauskoja yhteisvirikkeitä, aivojumppaa ja muuta mukavaa.
Kaunis Bella on tarhalla aina ensimmäisten mukana tulossa moikkaamaan aitaukseen tulevia ihmisiä , on aina hyvällä tuulella , ja leikkii useamman tunnin päivittäin aitauksen koirakaveriensa kanssa muhjuten, juoksennelleen tai painien .

Bella on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, sisä- ja ulkoloishäädetty, steriloitu, tautitestattu ja merkitty Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin. Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneita juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle oikea koti ja jokaiseen kotiin oikea koira kaveri!

Lisätietotoa ja kuvia löytyy Facebookista, https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2752629794768259&type=3