Bak, adoptoitunut kotihoidon kautta.

Unknown breed

 

Kiltti ja sosiaalinen iso Bak-akita(mix?)poika etsii Suomesta keski-aktiivista kotia.
Bakista on Suomessa kotihoidossa ollessaan kuoriutunut ystävällinen, huumorintajuinen ja leikkisä, upealuonteinen luottavainen nallekarhu joka on sosiaalinen ja kiltti niin ihmisten, koirien kuin kissojenkin kanssa, ja sopisi loistavasti esim. lapsiperheeseen jossa isompia lapsia, aktiiviseksi seurakoiraksi tai harrastuskoiraksi.
Tasaisesta Bakista saa uskollisen kaverin mm. pitkille lenkeille, vaikka vaelluskaveriksi tai harrastuskoiraksi maastoon. Bak rakastaa pihalla leikkimistä ja ulkona oleilua – kokonaan ulkokoiraksi Bakia ei kumminkaan luovuteta.
Bak on erittäin hyväluonteinen, muttei kumminkaan tahdoton lapanen, joten adoptoijan tulee olla riittävän osaava koiran käsittelyssä ja kouluttamisessa ja Bakia ei anneta ensimmäistä omaa koiraansa etsivään perheeseen.
Sopivimmat mahdolliset koirakaverit tulevassa perheessä ovat iloinen narttu tai tasapainoinen lauma, jossa ei ole dominoivaa/leikkaamatonta urosta.

Bak oli hyljätty Zabajn kunnalliselle tarhalle edellisen omistajan toimesta koska se on liian kiltti paikallisilla kriteereillä, eikä siitä ollut vartiokoiraksi jonkun paikallisen talon takapihalle viettämään loppuelämäänsä ketjussa.
Bak ehti olla kunnallisella tarhalla useamman kuukauden odottamassa papereiden valmistumistaan, kun sairastui punkin puremasta borrelioosiin, ja pääsi onneksi heti Monican eläinsuojelukeskukseen hoitoon koska kyseisen kunnallisen tarhan resurssit eivät olisi riittäneet sen tarvitsemaan tehokkaaseen hoitamiseen. Bak parani täysin Monican luona ( huom borrelioosi on heti, ja hyvin hoidettuna jälkitauditon). Jo Monican luokse päästyään näimme kuinka upea sen luonne oli, ystävällinen kaikille koirille ja ihmisille.
Bak etsii kotia kaupunkien keskusta-alueiden ulkopuolelta; rivari- tai omakotitaloon omalla pihalla.

Bakin arvioitu syntymäaika on 15.4.2014 ja se on noin 30 kiloinen.
Bakin erittäin tiheä turkki tarvitsee säännöllistä hoitoa (harjaaminen) .

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin.

Bak on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, tautitestattu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Lisätietoja sekä kuvia löytyy facebook sivuilta, Nobody’s Dog – Serbian kodittomat koirat ry.

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2382166561814586&type=3