Ascha – kotihoidossa Helsingissä.

Unknown breed

Kristina pelasti tämän pennun mustalaisleiristä toukokuun ´19 reissumme aikana, ja koira oli hirveässä kunnossa, punkkien peittämä , aliravittu raasu. Onneksi Kristina sai sen pelastettua ennekuin oli liian myöhästä, ja Monica otti sen eläinsuojelukeskukseensa.

Ascha on noin vuoden vanha, 16-kiloinen menevä nuori tyttö joka etsii aktiivista kotia jossa on entuudestaan koirakokemusta.
Ascha on älykäs, itsevarma, utelias, hyvin käsiteltävä, luottavainen, erittäin reipas ja sosiaalinen koira joka sopii parhaiten aktiiviseksi seurakoiraksi tai harrastuskoiraksi- se toivoo saavansa kodin jossa sen kanssa tehdään pitkiä lenkkejä ja harrastetaan vaikka nenätyöskentelyä/agilitya/muuta aktiviteettia, potentiaalia tässä koirassa on vaikka mihin harrastukseen!

Ascha on kotihoidossa Helsingissä jossa se lenkkeilee pitkiä lenkkejä kodin vanhemman uroskoiran kanssa (yrittää alati myös leikkiä sen kanssa vaikka uros ei aina jaksaisi tuota nuorta tytönhupakkoa; rakastaa leluja ja on puuhakas nuori koira muutenkin) ja on kokeillut pienesti tottista ja agilityakin. (ks. video).
Aschalle etsitään kotia jossa olisi koirakaveri, myös lasten kanssa tulee erinomaisesti toimeen. Astaa ei suositella kotiin, jossa se joutuu olemaan paljon yksin (tarvitsee paljon puuhailua ja tekemistä) eikä kissa-/pienlemmikki-kotiin.

Kotihoitokodista kerrottua: Asta on todella veikeä, iloinen ja leikkisä koira, jolta ei energia ihan äkkiä lopu. Asta on myös todella todella fiksu ja oppii kaikki temput hetkessä. Suosittelenkin Astaa ehdottomasti johonkin aktiiviseen harrastuskäyttöön, tämän koiran kanssa on helppo päästä vaikka kuinka pitkälle. Astaa on helppo palkita niin leluilla kuin nameillakin ja kaikki tekeminen on sen mielestä super kivaa. Ulkona käyttäydytään jo melko mallikkaasti ja myös yksinolo sujuu erinomaisesti. Haasteellista on energian purkaminen oikeisiin asioihin ja Asta vaatiikin päivittäistä aktivointia, pitkiä lenkkejä, koirapuistoilua, namien etsintää, harrastamista tms. Tällä hetkellä kotihoitokodissa lenkkeillään noin kolme tuntia päivässä, jonka lisäksi Asta leikkii tosi paljon kotihoitokodin toisen koiran kanssa. Muista koirista Asta useimmiten tykkää, mutta kovin arkoja koiria tai pieniä pentuja Asta saattaa alkaa härnäämään. Asta rakastaa lapsia ja se olisikin parhaimmillaan varmasti aktiivisessa perheessä, jossa sillä olisi touhua ja temmellystä ympärillä.

Ascha on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, steriloitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, tautitestattu ja merkattu Tracesiin.

Adoptiosta kiinnostuneet yhteydenotot pyydämme [email protected] sähköpostiin- Kerrothan meille itsestäsi/perheestänne, mahdollisesta koirakokemuksestanne, millainen koti teillä olisi tarjota ja millaista kaveria etsitte/miksi olette kiinnostuneet juuri tietystä kaverista. Näin meidän on helpompi löytää jokaiselle koiralle se juuri oikea koti ja jokaiseen kotiin juuri oikea karvakaveri!

More Photos