Apollo etsii asap turvallista kotia , tulossa Suomeen syyskuussa!

Unknown breed

    

Apollon aika tarhalla on loppu. Apollo on asunut useamman vuoden Becejn kunnallisella tarhalla ja tänä aikana laitostunut, taantunut ja masentunut niin että se istuu vain omassa pienessä koirankopissa, syö ja ulostaa sinne koska sitä pelottaa liikaa tulla ulos. Apollo on kaunisrakenteinen, sorja, pitkäjalkainen uros , ja se tarvitsee pikaisesti kuntoutustaitoisen, kokeneen, johdonmukaisen ja turvallisen aikuiskodin, jossa mielellään on tasapainoinen (narttu)koirakaveri. Sosiaalinen ihmisille, Ei pienlemmikkejä. Noin 4-vuotias uros, paino nyt noin 20kg (stressin takia alipainoinen); ideaali paino lähempänä 25-30 kiloa.
Apollosta saa kotiuduttuaan uskollisen koiran ja loistokaverin pitkillekin lenkeille, ja se sopii myös tulevaisuudessa harrastuskoiraksi.

Saimme tänään (2.7) Kristinalta tarhalta videon (katsothan viimeisen videon Apollon kansiossa) , jossa Apollon tila näkyy hyvin; se on taas joutunut toisten koirien hyökkäyksen kohteeksi (kaulassa suuret , syvät puremahaavat), ja sen takia saimme järjestettyä sille maksullisen kotihoitopaikan Serbiassa , kunnes se pääsee matkustamaan Suomeen.
Autathan Apolloa Serbian kotihoitopaikan kuluissa ja tuontikustannuksissa; kotihoitopaikka maksaa 40 euroa kuussa, ja maantiekuljetukset rajaeläinlääkärintarkistuksineen maksavat Apollolle n. 150-200euroa. Tuellanne saamme varmistettua että Apollo pääsee pois tarhahelvetistään , ja turvaan Suomeen ennenkuin on liian myöhäistä, jota se on monelle kunnallisten tarhojen asukeille viime viikkoina ollut.

Apollolla on oma keräys (https://www.facebook.com/events/2078682499038221/) , ja pyydämme tukenne Apollolle Rahankeräystilimme FI75 5780 0720 4437 74 viitteellä 12674.

Apollo on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Posted by Jenni Liukkonen on Monday, 4 June 2018

Apollon aika tarhalla on loppu.

Posted by Jenni Liukkonen on Monday, 2 July 2018