Apollo on adoptoitunut kotihoidon kautta

Unknown breed

    

Apollo pääsi Suomeen kotihoitoon 11.9.2018 turvaan rankan tarhaelämän jälkeen , jossa se laitostui, masentui, ja raadeltiin lähes hengiltä.
Kotihoidossa Suomessa Apollosta on kuoriutunut herttainen, helppo koira- luonteenpiirteitä, joita se ei pystynyt tarhaelämässään tuomaan esille lainkaan. Apollolla on kotihoitopaikassa koira- ja kissakavereita joiden kanssa se tulee hyvin toimeen. Apollo on kiltti, sosiaalinen ja säyseä, se nauttii pitkistä lenkeistä, rakastaa luita , ja sillä on erityisiä tyyny-ystäviä, joita se alussa useammin, nyt enää harvoin jännittyessään haluaa nakertaa (luvan kanssa; ne ovat koirien omia möyhyilytyynyjä). Apollosta saa uskollisen ystävän, lenkkikaverin ja perheenjäsenen- se sopii parhaiten seura- tai kevytharrastuskoiraksi. Apollo innostuu lenkeillä linnuista ja oravista, ja on utelias tutkimaan ympäristöään. Lapsia Apollo ei ole tavannut kuin kerran Rajasaaren koirapuistoilussa ohimennen. Keskienerginen, ideaalipaino noin 25-30 kiloa.

Apollon historia ja kuvaus tarhalla:
Apollon aika tarhalla on loppu. Apollo on asunut useamman vuoden Becejn kunnallisella tarhalla ja tänä aikana laitostunut, taantunut ja masentunut niin että se istuu vain omassa pienessä koirankopissa, syö ja ulostaa sinne koska sitä pelottaa liikaa tulla ulos. Apollo on kaunisrakenteinen, sorja, pitkäjalkainen uros , ja se tarvitsee pikaisesti kuntoutustaitoisen, kokeneen, johdonmukaisen ja turvallisen aikuiskodin, jossa mielellään on tasapainoinen (narttu)koirakaveri. Sosiaalinen ihmisille. Noin 4-vuotias uros, paino nyt noin 20kg (stressin takia alipainoinen); ideaali paino lähempänä 25-30 kiloa. Apollosta saa kotiuduttuaan uskollisen koiran ja loistokaverin pitkillekin lenkeille, ja se sopii myös tulevaisuudessa harrastuskoiraksi.
Saimme tänään (2.7) Kristinalta tarhalta videon (katsothan viimeisen videon Apollon kansiossa) , jossa Apollon tila näkyy hyvin; se on taas joutunut toisten koirien hyökkäyksen kohteeksi (kaulassa suuret , syvät puremahaavat), ja sen takia saimme järjestettyä sille maksullisen kotihoitopaikan Serbiassa , kunnes se pääsee matkustamaan Suomeen.

Apollo on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, kastroitu, sirutettu, rokotettu, ulko-ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Apollolla oli oma keräys (https://www.facebook.com/events/2078682499038221/) , viitteellä 12674. Apollo sai tukeanne huikeat 650 euroa, jolla saimme koiran turvallisesti Suomeen- kiitos Apollon tukijoille!

Apollo viime toukokuussa (2018) kunnallisella tarhalla, silloin jo vetäytynyt suurimmaksi osaksi ajasta piilottelemaan omaan koppiin.

Posted by Jenni Liukkonen on Monday, 4 June 2018

Apollon aika tarhalla on loppu.Kristina löysyi Apollon kopin perältä piilottelemasta, kaula ja osia kropasta auki revittynä toisten koirien toimesta. Elintaistelu näillä tarhoilla on koirien kesken armotonta.

Posted by Jenni Liukkonen on Monday, 2 July 2018