Alisa, erikoisadoptio, adoptoitunut

Unknown breed

Alisa on yksivuotias erittäin iloinen dobermanni narttu, joka hyljättiin pienenä kunnalliselle tarhalle kunnossa jossa se ei pystynyt kävelemään. Alisa sai pitkään fysioterapiaa ja kuntoutusta, ja pääsi onneksi turvaan Monican eläinsuojelukeskukseen.
Alisalla on lievä invaliditeetti kasvuhäiriöstä, mutta ei anna sen häiritä tirskuvaa elämäniloaan. Alisalla ei ole kipuja vaikka sen liikkuminen ei ole aivan samanlaista kuin muilla koirilla- myös suomalainen kirurgi on katsonut Alisan röntgenkuvat läpi.
Alisa on aivan vallaton, iloinen energinen pennunpallero, joka etsii vastaavien rotujen tuntevaa kotia jossa se saisi leikkiä ja aktivointia omalla pihallaan ihmistensä kanssa, riittävää lenkitystä, sekä sillä olisi itsevarma (muttei liian dominoiva) uroskoirakaveri /lauma, koska Alisa on kovin koira- sekä ihmissosiaalinen luonne. Tämän riemukkaan koiran päivää ei saa pilattua millään, se on luottavainen ja huoleton ystävä.
Riistaviettisyydestä ei ole tietoa, joten lähtökohtaisesti etsimme sille kotia ilman pieniä lemmikkieläimiä.
Alisan olisi hyvä saada jatkossakin tarvittaessa fysioterapiaa tuki-hoitona , jossa osataan antaa mm. hyvät jatko-jumppaohjeet kotiin mm. oikeanlaisen liikunnan suhteen.
Alisa rakastaa leluja, vetoleikkejä, hömpöttämistä, ihmiskavereita, koirapainia, omenien varastamista ja muuta hauskanpitoa.

Korkeaenerginen, erikoisadoptio.

Huom. ei statuskoiraksi joten vastaamme vain kyselyihin spostitse jossa adoptiosta kiinnostuneet kertovat itsestään, perheestään ja koirahistoriastaan asiallisesti. Käymme kotikäynnin potentiaalisen kotiehdokkaan luona.

Alisa tulee Suomeen toukokuun alkupuolella, ja Alisa on Suomeen tullessaan rajaeläinlääkärin tarkastama, steriloitu, sirutettu, rokotettu, tautitestattu, ulko- ja sisäloishäädetty ja merkitty Tracesiin.

Lisätietoja löytyy sivuiltamme www.serbiankodittomatkoirat.fi,
adoptiosta kiinnostuneille pyydämme yhteydenotot [email protected] sähköpostiin.