1.11.2017

Dejsi ja ystävät kotihoitoon Suomeen turvaan! -keräys

Dejsi, Hana, Roxandra, Falca, Maki ja Maza tarvitsevat tukeasi!
Monet näistä koirista pääsevät monen vuoden odottamisen jälkeen turvaan kotihoitopaikkoihin Suomeen etsimään omaa loppuelämän kotiaan; ne ovat altavastaajia kunnallisilla tarhoilla jossa elintilasta taistellaan kuolemaan asti.
Autathan näitä koiria saamaan ensimmäisen oman joulun turvassa ja huolehdittuna, sisällä lämpimässä ja vatsa täynnä – sillä sitä ne eivät ole ikinä ennen saaneet kokea.
Näiden koirien tuontikustannukset ovat yhdistykselle kalliit ja toivomme saavamme kasaan noin 6-800 euroa, jotta voimme jatkossakin auttaa kotihoidon kautta koiria , jotka ovat vaarassa muuten kuolla kunnallisille tarhoille.
Muunmuassa Maki tulee kunnalliselta tarhalta jossa koirakuolleisuus on yli 50 % , Maki on joutunutkin selviämään tässä ympäristössä jo viisi pitkää vuotta.
Serbiasta koirien tuonti on Eu:n ulkopuolelta tulevien, monimutkaisempien ja kalliimpien tuontimääräysten alla, johon sisältyy mm. rajaeläinlääkärintarkastuskustannukset.
Pyydämme lahjoitukset Rahankeräystilillemme
FI75 5780 0720 4437 74, viitteellä 12373 (tuontikulut)
Rahankeräyslupa on myönnetty Nobody´s Dog rylle lupanumerolla RA/2017/203, ja on voimassa 24.2.2017-23.2.2019 koko maassa Ahvenanamaata lukuunottamatta.
Kiitos tuestasi ja jaathan tapahtumaa eteenpäin!