Miten alkuun

Tiedot Nobody’s dogin kautta adoptoitavista koirista löydät Kodittomat koirat -sivuilta sekä Facebookista, josta löydät myös lisämateriaalia, videoita ja kuvia.

Huomioithan että Facebook -sivuillamme on kuvia myös koirista, joita ei ole valmisteltu Eu:hun adoptointia varten -tarhoilta vain pieni osa pelastuu adoptoitumalla Eu:hun. Papereiden valmisteluprosessi Eu:n ulkopuoliseen tuontiin kestää puolesta vuodesta ylöspäin ja siksi sivuillamme ”Kotia etsivissä koirissa” -osiossamme on vain esiteltynä koiria, joiden paperit on jo esivalmisteltu ja voivat matkustaa pian kun sopiva koti löytyy.

Tutustuthan myös perusteellisesti Adoptiosopimukseen. Lähetämme adoptiota vakavasti harkitseville kotiselvityslomakkeen ensimmäisen puhelinkontaktin jälkeen. Yhdistyksen edustaja tekee kotikäynnin ennen koiran saapumista uuteen perheeseen.

Huom! Etsimme näille koirille kotia pääsääntöisesti maksimissaan noin 300 kilometrin etäisyydeltä pääkaupunkiseudusta kotikäyntien takia – kerrothan adoptiolomakkeessa asuinkuntasi.

Lue lisää: Koiran adoptiosopimus

Otathan meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostitse ( [email protected] ) tai adoptiolomakkeella, jos harkitset adoptiota. Kerromme mielellämme lisää niin koirista kuin adoptioprosessista.