Adoptoinnista

 

Etsimme näille koirille perheitä, jotka haluavat sitoutua koiraan, sen tarpeisiin, ja antaa sille loppuelämän kodin. Koiran adoptoijalta toivomme halua ja sitoutumista kouluttaa koiraa. Koiralle on hyvä asettaa rajoja ja opettaa käytöstapoja heti ensimmäisestä päivästä lähtien, jotta arki koiran kanssa lähtisi sujumaan mahdollisiman hyvin.

Jokainen koira koosta ja energiatasosta riippumatta tarvitsee ja ansaitsee itsevarman ja rauhallisen

Nobody’s dog ei tavoittele taloudellista voittoa.

Nobody’s dog ei tavoittele taloudellista voittoa.

johtajan, joka huolehtii koiran perustarpeista. Koira kuin koira tarvitsee säännöllistä liikuntaa (vähintään kaksi tuntia päivässä), sääntöjä, rajoja ja hellyyttä.

Koiraa ei tule adoptoida säälistä tai hetken mielijohteesta. Koiratarhalta perheeseen adoptoitu koira tarvitsee aina jonkin verran kuntoutusta henkisesti ja fyysisesti, ennen kuin se oppii luottamusta ja on oma onnellinen itsensä. Kärsivällisyyttä todella vaaditaan, sillä kotiutuminen vie aina aikaa riippuen siitä, kuinka johdonmukaisesti koiraa kotiutetaan ja minkälainen menneisyys sillä on takanaan.

On kuitenkin tärkeintä muistaa, että koira sopeutuu, se elää hetkessä eikä se muistele menneitä! Jos harkitset koiran adoptoimista, tutustu huolellisesti adoptiosopimukseen. Vastaamme mielellämme kaikkiin koiran adoptiota koskeviin kysymyksiisi!

Adoptoimme koiria vain täysi-ikäiselle, täydessä ymmärryksessä toimivalle henkilölle, joka asuu pysyvästi Suomessa.